Betalingen op tijd en papieren niet meer kwijt!

Om onze administratie op orde te brengen zijn Tanja en ik bij elkaar gaan zitten. Dit deden we met archiefdozen en verschillende mapjes en stickers.
Doordat we de post nu in mapjes en dozen ordenen, hebben we meer overzicht in de administratie. Betalingen doen we op tijd en belangrijke papieren raken niet meer kwijt!

Al snel kwamen we op mijn slechte agendagebruik. Hierdoor liep ik vaak achter de feiten aan, had ik dubbele afspraken en bereidde ik mijn afspraken niet voor. Tanja heeft mij de ‘1blik jaaragenda’ uitgelegd. Met dit agenda kan ik beter plannen en bereid ik afspraken voor.

Zo plan ik nu bijvoorbeeld een avond waarop ik de weekboodschappen voorbereid. Meestal zoek ik twee nieuwe recepten en maak ik een weekmenu. Door deze dingen eet ik nu gevarieerder / gezonder, bespaar ik geld, kan ik rustiger boodschappen doen en hoef ik maar 1 keer per week naar de winkel!

Anoniem, 28 jaar, leerkracht.

 

IMG-20160104-WA0010