Concrete opruimhulp en online coaching

Een klant schreef na een ochtend opruimhulp aan huis gevolgd door wekelijks mailcoaching:

“Tanja is iemand die veel rust uitstraalt en die mensen in hun waarde laat. Bij haar proef je geen oordeel over wat ze ziet en hoort, maar een positieve houding van meedenken. Ze is erg goed in het geven van complimenten (en ze meent ze echt, dat merk je). Ze vraagt goed door, waardoor je zelf tijdens het vertellen ook weer nieuwe inzichten opdoet.

Tanja keek met me mee en had snel door welke aanwijzingen en tips me verder konden helpen. Omdat ze heel concreet vertelt wat ze bedoelt, kon ik er ook meteen mee aan de slag. En dat werkt!

De online coaching vond ik heel prettig, omdat je het op je eigen tijd kunt doen. En het is een stok achter de deur om een taak ook echt uit te voeren en te evalueren. Dat werkt sowieso erg goed, maar Tanja gaf voor en na de klus ook nog eens handige tips. Dat is erg fijn! De e-mails die ik van haar kreeg waren altijd heel bruikbaar. Ik kon merken dat ze mijn informatie goed doorlas en dat ze haar best deed om zich in te leven en mee te denken. Dat lukte ook, want de tips waren erg goed toepasbaar.”

E. te K.