Inzicht en Overzicht

“Dat kan ik u verzekeren! Tanja heeft mij geholpen mijn spullen niet ‘in het wilde weg’ te gaan opruimen en ondoordacht weg te gooien. Dat was in eerste instantie wel het beeld, en de neiging die ik had. Via een hele simpele, maar in mijn ogen effectieve, manier heeft Tanja mij handvatten geboden die ik ook, zonder haar motiverende hulp, kan toepassen.

De methode richt zich op Inzicht en Overzicht en dat helpt enorm. Eerst sta je stil bij WAT ruim je op, dan HOE dat het handigst aan te pakken (niet gaan lopen door je huis met je spullen bijvoorbeeld!) en uiteindelijk kun je ECHT verzuchten: zo….! DAT ruimt op!

Tanja heeft mij op een respectvolle manier een aanzet gegeven en een manier aangeleerd om zelfstandig verder te gaan met ordenen, sorteren en op te ruimen. Een echte aanrader!”

 

Anoniem, 49 jaar